TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

08 Mart Pazar Günü Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından, Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölge Oda – Borsa Başkanları, Oda Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Önceki dönem Odamız yöneticileri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulumuz, İlçemiz Esnaf Odaları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Ulusal ve Yerel basın kuruluşları, ziyarete katılım sağladılar.

Konferans Salonunda yapılan konuşmalar sonrasında günün anısına plaket takdimi yapılarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeni ile Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kuruluna Sayın, Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Buket verildi.

Yöresel ürünlerimizden oluşan ikramlardan sonra misafirler İlçemizden ayrıldılar.

Oda Başkanı Can KELEŞ’ in konuşma metni

Be Sociable, Share!